Welkom op onze bruiloftsite
   


Home
Ons verhaal
Contact
Nieuws
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
De locatie


 Inloggen  


bezoekers: 12733
pagina's bekeken: 15578
www.onzebruiloftsite.nl

     

Ons verhaalOns verhaal

Ons verhaal begint op 16 november 2006. De theorietoets van het 1e blok voor de 1e jaars fysiotherapie studenten is net afgerond. Ik (Josanne) loop richting de hoorcollegezaal waar zo meteen de toets nabespreking plaatsvindt. De deuren van de zaal zijn nog gesloten en er staan al een paar studenten te wachten, waaronder een jongen met zwarte haren en wauw wat een ogen, vooral die wimpers! Ik zag hem laatst ook al eens, hij zit in een andere klas. We zeggen goede dag en vragen elkaar 'hoe vond jij de toets?'. We stellen ons voor, hij heet Bram. Even later komt een klasgenootje van mij erbij staan. Zij kent hem, ze woont bij hem om de hoek en zitten elke dag samen in de bus op weg naar school. De deuren gaan open en de nabespreking begint, we zoeken een plekje in de zaal naast elkaar en tijdens het college kletsen we gezellig. Ik laat even vallen dat ik zo meteen nog even de stad in ga, moet nog wat kopen. Hij zegt ook nog naar de stad te moeten (smoesje blijkt achteraf haha, hij ging met lege handen naar huis) en dus gaan we gezellig samen. Het voelt al snel gezellig en vertrouwd ondanks dat we 2 vreemden voor elkaar zijn. We leven nog in het MSN-tijdperk dus geven elkaar onze emailadressen en de avond en dag daarna zijn we allebei thuis niet bij de computer weg te krijgen. Twee dagen later, zaterdag 18 november 2006 hebben wij onze eerste date, naar de bioscoop. Bram komt mij thuis ophalen met de auto van zijn moeder. In Sittard is er een weg afgezet (we hadden nog geen Tom Tom of smartphone met navigatie) en Bram dacht er wel even doorheen te kunnen aangezien hij zo snel geen alternatieve route kende. Nadat we de auto weer los hebben gekregen uit het zand komen we iets te laat aan in de bios, de film is uitverkocht. Er is nog maar 1 film die we kunnen zien, een verschrikkelijke horrorfilm. Gelukkig krijgen we er allebei niet veel van mee, we hadden het samen veel te gezellig. Die avond gaan we naar huis, Bram heeft een vriendinnetje en ik mijn 1e vriendje.
Sinds die dag zijn wij in onze relatie gegroeid en steeds meer van elkaar gaan houden. 
Na 2 jaar maakte Bram een studieswitch, wat maakte het uit, de fysio opleiding is ergens goed voor geweest, wij kregen de kans elkaar te ontmoeten en voor Bram kwam een veel betere keuze op zijn pad en starte aan de opleiding facility management. In 2010 studeerde ik af als fysiotherapeut en van mijn eerste salaris gingen we direct samenwonen in een leuke huur bovenwoning. Het jaar daarna ging Bram zijn laatste studiejaar in en begon aan zijn stage. Al snel kwam het ter sprake dat hij na zijn studie een baan kon krijgen bij de organisatie waar hij toen stage liep. Een kinderwens hadden we al en met het vooruitzicht op een baan voor Bram, besloten we toe te geven aan onze kinderwens en probeerden we zwanger te worden. Dit ging niet zo snel als we gehoopt hadden, Bram had eerder zijn diploma dan dat ik zwanger was. We besloten op huizenjacht te gaan en in de tussentijd hoopten we elke maand op een positieve test. In oktober 2012 kochten wij ons eigen paleisje.
Behalve het onderwerp kinderen, kwam het onderwerp trouwen ook regelmatig ter sprake. Hier zaten wij altijd goed over op 1 lijn. We hebben altijd gezegd dat als we gaan trouwen, we dit ook goed willen doen met alles erop en eraan. We gaan ervan uit dat we dit maar 1 keer meemaken dus het moet tot in de puntjes kloppen en perfect zijn. Ook zitten we op 1 lijn met onze kinderwens. We willen graag 3 kinderen en onze kinderwens is te groot om nog een paar jaar te wachten zodat we kunnen sparen voor een bruiloft. We wachten tot ons gezinnetje compleet is, zodat we de mooiste dag van ons leven kunnen beleven met onze lieve kindjes erbij.
In februari 2013 werd onze droom werkelijk, ons geluk kon niet meer stuk, we verwachtten eind dat jaar ons 1e kindje. In 2013 werd Jolijn geboren. Vlak voor haar 1e verjaardag werden wij blij verrast, ons 2e kindje was opkomst. Feline werd in de zomer van 2015 geboren. Op 18 november 2016, de dag dat wij 10 jaar bij elkaar waren, werd ons geluk compleet, een positieve zwangerschapstest liet ons weten dat ons 3e wondertje ons gezin in 2017 compleet zou gaan maken.
Bram hoefde niet lang na te denken en een verlovingsring werd in het geheim gekocht. Het was even zoeken naar een moment om mij te vragen. Natuurlijk begon ik nu langzaam iets te verwachten en te vermoeden nu ons gezinnetje compleet zou gaan worden. Maar het aanzoek kwam zeer onverwacht tijdens een zeer gezellige Sinterklaas surprise avond. En mijn antwoord? Natuurlijk, Ja!    
Die zomer daarna werd onze lieve Naud geboren. We genieten en kijken enorm uit naar die prachtige dag die wij met ons vijven mogen gaan beleven.