Welkom op onze bruiloftsite
   


Home
Ons verhaal
Contact
Nieuws
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
De locatie


 Inloggen  


bezoekers: 13660
pagina's bekeken: 16662
www.onzebruiloftsite.nl

     

Nieuws

Voorbereidingen

aangemaakt op: 21-12-2017

Het is even een tijdje geleden dat er een nieuwsberichtje is geplaatst, maar we hebben niet stil gezeten.
Bram heeft Tim gevraagd als getuige, Josanne heeft Caroline gevraagd en Mandy en Floris zullen onze ceremoniemeesters zijn. Het programma voor de hele dag is gemaakt en besproken met de weddingplanner van de locatie. Een paar weken geleden kwam het bericht dat de jurk geleverd is bij de Bruidsgalerie. In mei gaan ze starten met pas sessies en op maat maken, maar waarschijnlijk ga ik voor die tijd al eens even langs om hem te bewonderen. 
De fotograaf, videograaf en dj zijn inmiddels ook geregeld en de Save the date kaarten zijn voor de daggasten verstuurd. 
Voor het nieuwe jaar staan er ook al leuke voorbereidingen gepland met als eerst in januari een proefdiner.
We zullen dan weer wat leuke nieuwsberichtjes hier achter laten, maar wensen jullie eerst fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral liefdevol 2018!

Datum en locatie definitief

aangemaakt op: 10-02-2017

Na een week van bezichtigingen en veel gepuzzel zijn we er uit. De locatie is gekozen en bevestigd, evenals de trouwdatum.

8 september 2018
zullen wij trouwen op
Kasteel de Hoogenweerth

Zoektocht naar de trouwlocatie deel 4

aangemaakt op: 09-02-2017

Woensdag 8 februari 2017

Met Kasteel de Hoogenweerth nog steeds op nr 1 gingen we vandaag de zoektocht afronden met de laatste 2 bezichtigingen. Na 3 dagen ons favorietje in gedachten te hebben en al erg verliefd te zijn geworden op deze locatie zijn we zeer benieuwd of er überhaupt wel iets is wat dat nog kan verslaan. Lastig om nog open te staan voor iets anders, want het voelt alsof we er al uit zijn, maar laten we dit nu nog even los laten en goed kijken wat nog mogelijk is.
In de ochtend gingen we naar Stadsbroekermolen in Sittard. Nee, dit is niet wat we zoeken. Ze doen 2 bruiloften op 1 dag, de wintertuin had een zeil als dak wat er goedkoop uit zag, niet de luxe die wij graag willen. Maar helemaal niet erg, we worden nu in ieder geval niet in twijfel gebracht en voor ons bevestigd het alleen maar dat de Hoogenweerth onze locatie is.
Of toch niet... Ojee, de laatste bezichtiging was niet leuk. En waarom niet? Hij bracht ons aan het twijfelen... Als laatste gingen we naar Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Nou goed, 1 ding is zeker, we gaan trouwen in Maastricht, maar op welke locatie? Met ons aantal gasten kwamen wij in aanmerking voor de oude klassieke vleugel van Vaeshartelt. De zalen waren prachtig, met hoge plafonds, vele ornamenten, grote sjieke ramen, veel lichtinval en van alle kanten uitzicht op het park. Er waren 4 zalen, 3 kleinere en 1 grote. De ceremonie, toost en aansnijden van de taart, diner en feestavond kon zo perfect telkens in een andere ruimte. Daarnaast kon ook alles buiten bij goed weer. Net als de Hoogenweerth was er een bruidssuite en eventueel de mogelijkheid voor andere gasten om te overnachten. Veel overeenkomsten in mogelijkheden, het is dus puur kiezen op het visuele aspect van de een of de ander.
Twijfels... Wat willen we? Ojee, kunnen we nog slapen vannacht want alles spookt nu door ons hoofd! Tegen de avond begon alles bij mij te bezinken en dacht ik toch meer aan de Hoogenweerth. Het is kleiner, romantischer en intiemer. Bij goed weer kies ik absoluut voor deze locatie, maar bij slecht weer vind ik de zalen van Vaeshartelt net wat mooier. Toch blijft Vaeshartelt erg kolossaal en buiten de kleine vleugel waar wij ons feest vieren, is er toch ook de aanwezigheid van vele hotelgasten. Mijn voorkeur gaat daarom toch voorzichtig naar de Hoogenweerth en met die gedachten kan ik dan toch met een gerust gevoel gaan slapen. Bij Bram zitten de twijfels er toch nog wat meer in, we twijfelen allebei over dezelfde punten, maar hij kan de knoop nog niet doorhakken, zijn gevoel staat nog op 50/50 maar begint toch ook wat meer te neigen naar de Hoogenweerth. Daarom hebben we een afspraak gemaakt met de wedding planner/evenementen manager van de Hoogenweerth om vrijdag nog eens terug te gaan. Hopelijk kunnen we dan de beslissing nemen en onze trouwdatum kiezen. 

Zoektocht naar de trouwlocatie deel 3

aangemaakt op: 09-02-2017

Dinsdag 7 februari 2017

The story continues...
Vandaag de 5e bezichtiging, Kasteel Groot Buggenum in Grathem.
Op internet was dit mijn nr 1, voor Bram stond deze op 2, maar tot nu toe is onze top 7 erg verrassend uitgepakt bij de bezichtigingen en is alles door elkaar gehusseld. Eens kijken wat we van deze locatie vinden.
Ik kan een lang verhaal er van maken, net zoals wij kregen bij de rondleiding, maar dat ga ik niet doen. Deze locatie is afgevallen. Binnen was er maar 1 zaal die groot genoeg was voor de ceremonie, het diner en de feestavond. Het kasteel zelf was net een woonhuis met vele kleine kamers, niet geschikt voor ons aantal gasten. De nieuwe zaal die er later bijgebouwd is geworden was de enige die voldoende groot is, maar om een heel kasteel af te huren om met slecht weer de hele dag in 1 zaal te zitten is niet wat wij in gedachten hadden. Buiten kreeg deze locatie een 10, de tuinen waren de mooiste van alle locaties die wij gezien hebben, maar een plan B bij slecht weer mogen wij daarvoor niet aan de kant schuiven.
Verder was het kasteel te kostbaar ingericht en hingen en stonden er veel items uit het Rijksmuseum uit Amsterdam. Zij hebben een contract met hun en rouleren kunst om daar tentoon te stellen. Er stond dan ook in de brochure dat kinderen continue onder toezicht moeten blijven. Met 9 kleine kinderen als daggasten is dit voor ons absoluut niet kindvriendelijk en ook daarom geen optie voor ons om hier te trouwen.

Zoektocht naar de trouwlocatie deel 2

aangemaakt op: 06-02-2017

Zondag 5 februari 2017

De zoektocht naar onze droomlocatie om te trouwen wordt voortgezet.
Vandaag is de toptrouwlocatieroute, een dag waar veel officiële trouwlocatie aan meedoen en hun deuren openen voor verloofde stelletjes. 3 van onze top 7 locaties doen mee, dus hebben we ze ook alle 3 geboekt om vandaag te bezichtigen. 
Wat verwachten we? Minder dan gister, ze staan onderaan in onze top 7, maar dat zijn dus wel locaties die het bij ons gehaald hebben om een kijkje te willen gaan nemen. Laten we ons verrassen, wie weet wat we tegen komen!

De eerste bezichtiging vandaag: Kasteel Daelenbroek in Herkenbosch.
Tja, moeten we tekst en uitleg geven? We kunnen hier heel kort over zijn. We hebben niet eens naar prijzen of een offerte gevraagd en waren blij toen we weer in de auto stapten op weg naar onze volgende bezichtiging. In 3 woorden kunnen we het samenvatten: donker, versleten en stoffig.
In een kasteel mag je gerust herinnert worden aan de stijl van vroeger, maar als meubilair versleten en verschoten is mag het gerust vervangen worden door iets nieuws. We waren binnen 1 minuut ons enthousiasme al kwijt. Kregen niet eens een kopje thee of koffie aangeboden en nee, het was absoluut niet onze droomlocatie en service was ver te zoeken. Verder werden er wel 3 bruiloften op een dag gegeven en werd niet eens gevraagd naar onze wensen. 

Maar toen stapten we in de auto, TomTom instellen op Thorn. Een bezoekje aan Kasteelhoeve de Grote Hegge.
Bram zei al onderweg dat hij bang was dat het vandaag een verloren dagje zou worden, maar in Thorn werden we aangenaam verrast. Zeer aangenaam verrast! We moesten even omschakelen, uit ons hoofd zetten wat we al gezien hadden en deze locatie zijn eigen kans geven. We werden vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Het gebouw had een heel andere stijl dan wat we gister en vanochtend hadden gezien. Het was licht, landelijk, hoge plafonds met mooie houten balken, mooi interieur in landelijke maar nieuwe stijl, een knusse binnenplaats waar vrolijk het zonnetje scheen maakte het helemaal af. Het gaf ons meteen het gevoel dat we onze droomlocatie gevonden hadden. Misschien op
een bepaalde manier minder luxe en sjiek als wat we gister in Lanaken hadden gezien. Maar de landelijke stijl was puur, vriendelijk en staat veel dichter bij ons. Wauw, niet verwacht maar dit zou wel eens heel goed de plek kunnen
zijn waar wij de grote dag van ons leven willen vieren. In de Ridderzaal stond mooi een trouw ceremonie opstelling gepresenteerd, het was perfect, zo mooi! We gingen verder naar de plaats waar de bruidstaart aangesneden en de troost uitgebracht kan worden, voorstel was buiten op de binnenplaats, maar binnen kon dit even goed in een gezellige ruimte. De diner zaal was knus, gezellig en perfect van formaat voor ons aantal daggasten. Met mooi
openslaande deuren naar de binnenplaats. Voor de avond was er een super gezellige schuur met een gigantisch hoog plafond en weer van die schitterende houten balken. Een modern landelijk interieur maakte het plaatje compleet. Alle zalen en ook de schuur kwamen op de binnenplaats uit. Ook was er een kleine ruimte waar de kinderen rustig
een dutje kunnen doen.
Heel jammer dat er geen mogelijkheid voor overnachten op de locatie zelf is, maar we kunnen vast wel iets moois in de buurt boeken. Verder een puntje was dat het er minder groen is buiten, er zijn geen tuinen, alleen maar omringd.
door weilanden. Voor foto's is het binnen prachtig, maar voor buiten zouden we al snel klaar zijn op de locatie zelf, om er dan nog wat mooie plaatjes bij te maken zouden we het monumentale dorpje in kunnen gaan wat op 1 a 2 minuutjes afstand ligt, niet ver, maar we zouden dan wel onze gasten even moeten verlaten wat we toch wel jammer
vinden. Verder moeten we zelf wat meer regelen, bloemstukken, decoratie en een dj worden niet door de locatie verzorgd, maar wel konden ze ons goed helpen en adviseren waar we daarvoor kunnen gaan kijken. Maar dit zijn puntjes die we niet erg vinden en graag er voor over hebben. We hadden het niet verwacht en waren zeer verrast dat
we onze nieuwe nr 1 hebben gevonden!!! Onze dag kan niet meer stuk!

Als laatste stond er nog een bezichtiging voor deze dag gepland: 
Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht.
Deze locatie is van dezelfde organisatie als de locatie in Thorn. Met het idee 'niks kan Thorn meer verslaan, maar verrassingen zijn ons vandaag al eerder bezorgd' gingen we op weg door de nieuwe tunnels van Maastricht naar een
romantisch kasteel aan de Maas. En ja hoor, zeker niet verwacht steeg er weer een locatie uit onze top 7 de nodige plaatsen omhoog. Op het eerste gezicht dachten we toen we aan kwamen rijden ojee, je kijkt recht op de Enci. Maar we reden verder de oprijlaan op en konden dit snel loslaten, vele bomen, nu nog kaal bedekten het zicht en met de
tuin achter het kasteel gelegen zou je hier niks van zien of horen..
Het kasteel was anders dan de kasteelhoeve in Thorn. Sjiek, klassiek en zeer romantisch! Binnen waren de muren vrij donker, maar door de grote raampartijen en lichtinval was dit zeker wel in balans en straalde een sjieke, romantische sfeer uit. Tegelijkertijd was er ook een moderne uitstraling, de stijlen waren goed gecombineerd. Aan de achterzijde lag een mooie tuin die omsloten is. Prachtig voor de ceremonie, aansnijden taart en uitbrengen van de toost, en/of 's avonds het feest. Ook ideaal voor de kinderen, ze kunnen heerlijk buiten spelen zonder dat we ons zorgen hoeven te maken om de vlakke nabijheid van de Maas. De feestzaal en diner zaal waren erg mooi en buiten waren meerdere gezellige zitjes rondom het kasteel en zelfs aan de Maas. Buiten brandden er gezellig een aantal vuurkorven, die ze 's avonds bij het feest aan kunnen steken (als de kinderen slapen en de kinderen van de gasten opgehaald zijn). Voor foto's is deze locatie schitterend! Buiten is er zoveel groen! Het kasteel zelf is prachtig, er zijn 2 grote balkons, binnen zijn de muren donker wat een mooi contrast geeft met mijn jurk. En de hele bovenverdieping is in beslag genomen als bruidssuite! Wauw helemaal super! Met zitkamer, ruime keuken, gigantische badkamer met dubbele inloopdouche, ligbad, tv, romantische slaapkamer en een zeer welkome verrassing, nog een ruime extra slaapkamer waar met gemak onze 3 kindjes kunnen slapen. Camerababyfoon kan door het personeel in de gaten gehouden worden en ze geven ons een seintje als er iets is. Wauw, het leek al perfect, maar het werd er gaande weg de rondleiding alleen maar beter op! 
In tegenstelling tot Thorn kon de dj door hun geregeld worden, alleen bloemstukken en de bruidstaart moeten we zelf
regelen. Niet verwacht maar dit is de eerste locatie die aan al onze wensen voldoet! Hij is dan ook gestegen en heeft Thorn verslagen, we hebben een nieuwe nr 1!!!

We dromen nog even verder en laten alle indrukken even goed bezinken. Overmorgen gaan we verder met de zoektocht. Dan staat mijn nr 1 op de planning: Kasteel Groot Buggenum in Grathem, eens kijken of die de Hoogenweerth weet te verslaan of niet. Verder gaan we de dag daarna naar Stadsbroekermolen in Sittard en Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Over 2 dagen hebben we onze 7 bezichtigingen dus afgerond en aangezien we tot nu toe al locaties binnen ons budget gevonden hebben (Hoge Weerd horen weten we de kosten nog niet van, de offerte krijgen we morgen) zullen we de andere 11 niet meer gaan bezichtigen. We zullen er dus over enkele dagen over uit zijn waar we gaan trouwen, dan is het nog contact opnemen met de fotograaf en dan kan de datum geprikt worden.

Zoektocht naar de trouwlocatie deel 1

aangemaakt op: 06-02-2017

Zaterdag 4 februari 2017

Deze week hebben we vakantie gepakt en bezichtigingen gepland voor trouwlocaties. Uit een lijst die we zelf opstelden met 18 trouwlocaties, hebben we de 7 mooiste gekozen om deze week te bezichtigen. Helaas vind je geen bedragen op internet, maar mochten deze 7 allemaal ver boven ons budget liggen, dan vinden we vast wel iets moois in die overige 11. Waar we in ieder geval naar opzoek zijn is één locatie waar we de hele dag kunnen verblijven, van ceremonie tot diner tot feestavond. Pluspunten die we graag willen maar niet overal mogelijk zijn zijn:
- Mogelijkheid voor buiten en binnen trouwen/eten/feesten
- Overnachten op de locatie, honeymoonsuite
- We willen foto's op de locatie laten maken dus zowel mooi binnen als buiten zijn een pre, het liefst een mooie tuin met veel groen en bloei, oude hoge bomen, romantische sfeer
- De hele locatie afhuren, geen andere bruiloft op die dag in andere zalen
- Ruimte waar de kleintjes een middagdutje kunnen doen
- Kindvriendelijk
- Goed eten voor het diner, luxe hapjes voor de avond, mogelijkheid voor midnightsnack
- het liefst zoveel mogelijk door de locatie verzorgd, maar wel in overleg met ons en afgestemd op onze wensen (decoratie, bloemstukken, diner, hapjes tussendoor, dj, geluidsinstallatie en verlichting etc.)

We starten onze zoektocht meteen met Bram zijn nr 1, mijn nr 2 locatie uit onze top 7.

Hostellerie La Butte Aux Bois, Lanaken, België

Dit luxe Relais & Châteaux – viersterrenhotel met 1 Michelin sterrestaurant ligt in een groene, bosrijke omgeving. Het manoir is oorspronkelijk gebouwd voor Ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Nu is het een riante en veelzijdige Hostellerie met stijl en voornaamheid. De majesteitelijke tuin met laantjes, vijvers en idyllische plekjes bezorgen de sfeer van vroeger. De ruime terrassen brengen aangename ontspanning. Het uitgestrekte Nationaal Park Hoge Kempen begint bij de voordeur en brengt de wondere natuur in al haar glorie.

We begonnen onze bezichtiging met een gesprek met de directeur in de bar. Al meteen viel ons op dat dit een luxe locatie is die tot in de puntjes verzorgd is. Een zeer groot pluspunt! We bestelden koffie en thee. Op een klein zilveren
dienblad werd er een mooie theepot met suikerpotje geserveerd. Op een ander klein zilveren dienblad stond een theekopje met schotel, een glaasje mouse met een kers erop en een schaaltje met een luxe biscuitje. Ook Bram zijn koffie werd zo vergelijkbaar geserveerd. Misschien te kleine details om nu te benoemen, maar dit soort details zag je in alles terug op deze locatie. Het gesprek verliep zeer gastvrij waarin onze wensen centraal stonden en alle
mogelijkheden besproken werden en aangevuld met deskundig advies. We kregen een zeer goed gevoel en dachten onze locatie al gevonden te hebben al voordat we überhaupt een rondleiding gekregen hadden.

Aan deze luxe hing dan ook een prijskaartje... Het is de top van ons budget wat een locatie betreft en natuurlijk komen er nog vele kosten bij voor kleding, ringen, fotograaf, bruidstaart, auto, dj etc. Maar het zou kunnen.

Maar goed, heel belangrijk, de rondleiding! Nog betoverd door het goede gevoel wat we tijdens het gesprek kregen
gingen we een kijkje nemen. 
We begonnen in de tuin. Prachtig! Maar wacht, niet blijven dromen, maar goed kijken. En ja daar vond ik de eerste 'prachtig, maar...' Om bij de plek voor de ceremonie te komen moest je lopen door een smal paadje met aan weerskanten veel begroeiing. Prachtig, maar pas ik daar door zonder met mijn jurk in een struikje te blijven hangen? Ojee...! Verder was de tuin perfect, of toch niet? De tuin loopt helemaal rondom, prachtig, maar je houd geen overzicht als de kinderen verstoppertje of tikkertje gaan doen en dan is er ook nog een vijver die niet vanuit elke plek zichtbaar is. Ondanks de glijbaan en schommel die in een hoekje in de tuin staan vind ik dit toch minder kindvriendelijk en veilig. Maar goed, niet te kritisch zijn, over het algemeen was het prachtig.

Toen gingen we verder naar de diner zalen. Er waren er 3, maar helaas de 2 mooiste waren te klein voor ons aantal daggasten. Niet dat die ene die wel in aanmerking komt niet prachtig was, maar als je beter en best gezien hebt wil je eigenlijk dat... Wel een pluspunt, de diner zaal die voor ons in aanmerking kwam had een privé terras die er prachtig
uitzag en waar we bij mooi weer lekker buiten zouden kunnen dineren (geen maar, op of aanmerkingen voor dit terras haha, het was prachtig).
Tot nu toe zien wij onszelf nog steeds hier trouwen, want ja, het is prachtig!
Het volgende was de feestzaal. Ojee, hier liep ik niet echt warm voor... Hij was wel mooi, maar ik vond hem niet prachtig... Er waren wel mooie grote opslaande deuren naar een terras buiten en de tuin, maar over het algemeen was er toch wel wat weinig lichtinval. Het plafond was zeker hoog (praktisch gezien) maar hoger zou ik mooier hebben gevonden. Ook de verlichting, grote lampen, waren niet echt mijn smaak, kroonluchters hadden er beter gepast. Ik miste romantiek in deze zaal, het voelde meer als een zaal waar je voor het werk naar toe gaat voor een symposium of congres, het voelde zakelijk. Help!
En dat was de rondleiding. Wacht ik mis nog iets! Wat als het slecht weer is, waar is dan de ceremonie? Tja die zaal konden we niet zien, die lag momenteel in een verbouwing. Als we in mei terugkomen kunnen we hem wel bezichtigen, dan is die klaar. Ook de bruidssuite kregen we niet te zien (waarom niet?) maar was wel gratis (jaja, die zat al 10x in de prijs erbij haha).

Er waren wat kleine dingetjes, zijn we te kritisch? Moeten we water bij de wijn doen? Ondanks die dingetjes zien we ons hier toch wel trouwen, het is een mooie locatie die aan veel van onze wensen voldoet en de service kan haast niet beter. Die service vinden wij zeer belangrijk en maakte eigenlijk alles wel goed wat net iets minder was. De prijs is zeer hoog, hoger dan we wilden uitgeven, maar het kan. We hebben onze eerste optie gevonden, weten nu nog beter wat we willen en zoeken en zijn zeer benieuwd naar de 6 andere locaties op ons lijstje.

 

Locatie, datum

aangemaakt op: 18-01-2017

In februari zullen wij locaties gaan bezichtigen, offertes laten maken en een locatie kiezen.
Afhankelijk van de locatie zal de datum geprikt worden.
We houden jullie hier natuurlijk via deze site over op de hoogte.

Wat er in de loop van de maanden op deze site zal gaan verschijnen:
- bekendmaking locatie en datum
- bekendmaking getuiges en ceremonie meesters
- RSVP, of te wel aan-/afmelding zal via deze site verlopen, mocht je op onze grote dag verhinderd zijn, dan kan je dat via deze weg laten weten
- routebeschrijving naar de locatie en zo nodig waar te parkeren mocht hiervoor te weinig ruimte zijn bij de locatie zelf
- overzicht van hotels in de nabijheid van de locatie voor gasten die van verder weg komen en liever willen 
overnachten.
- andere nieuwtjes, updates, leuke weetjes, blogs etc. Verder zal de site nog wat aangekleed gaan worden met leuke  foto's.

Natuurlijk zullen jullie ook safe-the-date kaarten ontvangen en een uitnodiging per post.

Het is nog even wachten op onze grote dag, maar in de tussentijd valt er genoeg uit te zoeken, te bedenken en te regelen. Wij verheugen ons!

Mijn droomjurk gevonden 😍

aangemaakt op: 18-01-2017

6 januari 2017

Een maandje nu verloofd en een groeiend buikje... Als ik nog voor de bevalling jurken wil gaan passen dan moet ik dat nu doen. Sinds het aanzoek is er geen avond geweest dat ik niet op internet heb zitten zoeken naar jurken. Bram zijn smaak en mening zijn ook bekend, dus tijd om de dames in te schakelen om met mij mee te gaan.
In die paar duizend jurken die ik op internet heb gezien sprongen er wel meerdere uit, maar er was 1 duidelijke favoriet. Na een paar bruidszaken gebeld te hebben, kon de Bruidsgalerie in Uden de jurk wel opvragen en laten komen voor mijn pasafspraak. Zelf hadden zij hem niet in hun assortiment, maar een showmodel wat gebruikt werd bij modeshows konden zij wel aankomen (anders werd het een dagje naar Leiden, dichterbij is hij helaas nergens te krijgen). 
Dus een dagje Brabant werd gepland met mam, Caroline, Miriam, Maud en Mandy. Tijdens de lunch bekeken we jurken die zij voor mij hadden uitgekozen waarvan zij vonden dat die mooi bij mij zouden passen. Zelf liet ik ook mijn top 10 zien, op de nr 1 na, die wilde ik nog even geheim houden tot bij de pasafspraak. Voor de zekerheid had ik ook nog een afspraak voor die middag gepland bij Koonings in Deurne, mocht ik niet slagen in Uden, dan maakte ik bij Koonings nog een goede kans met hun ruime assortiment van 3000 jurken. En als afsluiting van de dag gingen we uiteten in Eindhoven.
Die middag heb ik 7 prachtige jurken aangehad. Wauw, wat is dat geweldig om je te laten omtoveren tot een bruidje! En het aller belangrijkste, ik vond mijn droomjurk ❤️ Of het de jurk was die ik op internet had gevonden of niet zal ik niet verklappen. Dat doet er ook niet toe. Het was een super dagje, heel gezellig, heel mooi en geslaagd!

Het aanzoek ❤️

aangemaakt op: 18-01-2017

4 december 2016

There is stil time for the day
When we will become husband and wife
But my heart and soul have already committed
To being yours for the rest of my life
❤️

Na een ruime 10 gelukkige jaren samen, heeft Bram mij vandaag tijdens de Sinterklaas surprise avond ten huwelijk gevraagd. Misschien niet het meest romantische, intieme aanzoek, maar wel zeer onverwachts en dat was precies het goede. Hij had mijn lootje getrokken, een lekkere zachte warme deken voor op de bank voor mij gekocht, zat op zijn knieën terwijl hij mij m'n cadeau gaf en aan een mooi lint dat om de deken zat, zat een prachtige ring!!!!!!!!!! 
En mijn antwoord, natuurlijk: Ja 😃